Лекс.БГ - Българският правен портал

ПАРАГРАФ 22

Econ.bg

Правова Държава

ЕПИ On-line

BG Legis

Преслав Недев Биз

Dir.bg- ПРАВО

Български адвокати за правата на човека

Българският хелзинкски комитет

ПРАВНИ ПОРТАЛИ- Paragraf22

Правна консултация

Diligentia Jure-Адвокати он-лайн

Български юридически портал. Kаталог с линкове, новини, хумор, форум, чат за юристи. Бази данни за адвокатите и нотариусите в България. Огромно количество правни ресурси и информация, необходима за работата на юриста.
Информационен канал за нормативната уредба на България.
Право – Нормативни актове, Закони, Постановления, Държавен вестник, Формуляри, Договори, Молби, Декларации
директория с правни сайтове, българското законодателство, въпроси и отговори, типови договори, статии, организации, важни адреси и телефони, детска правова държава, вицове и смешни закони, форум
ЕЛЕКТРОННИ ПЕРИОДИЧНИ ИЗДАНИЯ
Правно икономически портал
Счетоводни, данъчни, осигурителни и правни консултации и услуги за търговци, занаятчии, лица регистрирани като упражняващи свободна професия и частни лица.
информационно онлайн издание за българското законодателство, правната и съдебна система в България - каталог на нормативни актове, фирмени регистрации, данъчни регистри, данъчен календар, информация за престъпността и борбата с нея, правната евроинтеграция на България, правните улуги, юридически новости и правна помощ.
Български адвокати за правата на човека е организация с идеална цел, която си поставя за цел да съдейства за утвърждаване и ефективно прилагане в България на международните стандарти в областта на правната защита на правата на човека.
Независима неправителствена организация за защита правата на човека
Много чуждестранни правни портали.
Услугата е платена.